Wie wij zijn


Waarom Biobeautycompany een ding is.

Biobeautycompany is niet geboren uit een hype of uit winstbejag, wij zijn begonnen vanuit een oprecht geloof in onze producten en een persoonlijke noodzaak aan gedegen productadvies. Wij zijn van mening dat je alles wat je op je huid smeert ook op zou moeten kunnen eten. Dus geen kunstmatige, chemisch geproduceerde crèmes, maar natuurlijke, eerlijke en gezonde verzorgingsproducten die jou de aandacht en verzorging bieden die je verdient. Een goede persoonlijke verzorging voor iedereen is waar het om draait. Deze willen we je bieden door goede natuurlijke producten, niet goed in de vorm van een groot merk of een trend, maar écht goed. Ook willen we je zo goed mogelijk helpen door ons product- en gebruiksadvies, wij zijn namelijk gespecialiseerd in het geven van persoonlijk advies. Hierdoor krijg je producten die goed voor jou zijn en waarvan je weet wat te verwachten. Ook als je minder tijd hebt om dit zelf allemaal uit te zoeken. Dit is hoe Biobeautycompany de markt in beauty wil veranderen. Samen met jou.

 

Wat ons anders maakt dan anderen

Jij; jij staat bij ons centraal, wij gaan niet voor bezuinigingen op service of het opkrijgen van onze voorraad. Wij willen jou de beste service bieden als het gaat om je persoonlijke verzorging. In ieder ander geval eigenlijk ook.

Out-of-the-box-garantie; ook als we het product dat jij zoekt niet op voorraad hebben of überhaupt niet in ons assortiment is opgenomen, gaan we voor jou op zoek.

Gedegen advies; specifiek gericht op jouw wensen en huidtype. Zowel advies als het gaat om het uitkiezen van een geschikt product, als advies wat betreft het gebruik hiervan. Dit doen we door een zo uitgebreid mogelijke beschrijving te geven bij de producten, maar ook door jou via een mailtje of ‘appje te woord te staan als je vragen hebt.

Natuurlijke producten; goed voor jouw gezondheid én goed voor het milieu. Wij kiezen altijd voor de beste producten op basis van natuurlijke en/of biologische ingrediënten. Zo hoef jij je hier geen zorgen om te maken en kun je stralen met een goed gevoel.

Onafhankelijkheid; wij zoeken voor jou altijd naar de beste merken en producten om in ons assortiment op te nemen; zo zul je zien dat er wat omloop is qua productaanbod in onze webshop.

Waar we zijn

Onze gegevens

Biobeautycompany
Kenzenstraat 51, 5935 BA, Steyl
Nederland
KvK-nummer: 55561489
BTW-nummer: NL001843399B71

Contact
Roos Bessems - Canjels
roos@biobeautycompany.nl
+31 6 12 18 23 72